top of page
IMG_0193.jpg

Hey! Blij dat je er bent. 

Opgeleid aan de Rietveld Academie te amsterdam en daarna bij het Internationale SEA institute als multimedia designer, starte ik direct als zelfstandig Grafisch vormgever.

 

Als vrouw van een Lufthansa piloot, vormde de luchtvaart mijn leven en begon de fascinatie voor een multi-culturele maatschappij en reizen.

Als deel van het team van de website van de Niederländische Schule in München, zowel als organisator en designer in Frankrijk (la Rosecroix d'ôr) en in Nederland in de profit en non-profit, ontwikkelde ik mijn skills als Grafisch vormgever. Terug in Nederland in 2008 moest ik mijn Freelance werk combineren met een flexibele functie als vast inkomen, om als moeder Fulltime kinderen te kunnen opvoeden. Mijn kinderen hadden 10 jaar mijn eerste prioriteit, wat me leerde flexibel en verantwoordelijk te zijn en positief te blijven.

Bij de Gemeente Amsterdam ontdekte ik mijn passie voor schrijven op de afdeling Interne communicatie Dienstverlening. Zodoende begon ik aan de Schrijversopleiding te Amsterdam.
Dit werd ontdekt bij KLM en ik werd uitgenodigd te schrijven voor de nieuwsbrief van Groundservices en geïntroduceerd bij de Communicatie afdeling om te schrijven voor de Newsapp (interne communicatie App). 


Nu blijkt dat de luchtvaart in je bloed gaat zitten, en nieuwsgierig van aard kwam ik in de mogelijkheid de opleiding te doen tot Logistiek Teamleider. Zodoende kwam ik in een avontuur terecht bij bagageafhandeling zowel in de kelder als op het platform. Als enige vrouw in een mannenwereld (bagageservices) werd ik gevraagd als een van de 10 deelnemers werk en privé te tonen als gezicht van KLM in de docuserie KL2020 - Terug in de lucht -  die uitgezonden is na de zomer 2020 op RTL4.

bottom of page